Yrityksille

Liikettä, luovuutta, ajatuksenvirtaa ja paljon kaikkea muuta työhyvinvointipäivään. Oikein kohdistetulla ja ajoitetulla työhyvinvointitoiminnalla voidaan vähentää sairauspoissaoloja. Nyt on hyvä tilaisuus lisätä työntekijöiden hyvinvointia ja tyytyväisyyttä!

Käyttämäni menetelmät ovat monipuolisia ja kaikille sopivia aktiviteetteja yrityksen tyhy-päivään tai vaikka koulutuspäiville herättelemään osallistujien mieltä. Jooga, NLP-valmennus, luova valmennus ja meditaatio kukin yksinään tai juuri teille sopivaksi yhdistelmäksi koottuna luovat työyhteisöön innovatiivisen, rennon ja yhteisöllisen ilmapiirin. Luovuus voi esimerkiksi olla organisaation elinvoima. Luova organisaatio pystyy suuntaamaan voimavaransa yhteiseen päämäärään, kyseenalaistamaan ja parantamaan ketterästi omaa toimintaansa.

Räätälöin työyhteisönne toiveisiin sopivan työhyvinvointipaketin, joka voidaan toteuttaa yrityksenne tiloissa tai voin järjestää tarpeisiinne sopivan tilan. Myös luonnosta voi löytyä juuri sopiva paikka!

Yksityiskohtaista tietoa käyttämistäni menetelmistä löydät palvelut sivulta. On mahdollista varata esimerkiksi joogatunti tai NLP-valmennus osaksi omaa tapahtumaanne tai voimme yhdessä suunnitella pidemmän tapahtumapäivän, jossa työntekijät pääsevät nauttimaan useammasta menetelmästä päivän aikana. 

Ota yhteyttä soittamalla tai käyttämällä yhteydenottolomaketta ja suunnitellaan teille onnistunut työhyvinvointitapahtuma!